• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Dealernetwerk

Gepubliceerd op 23 april 2019 om 18:49

 

Dealernetwerk

 

Met enige trots kunnen we u alvast de eerste dealers voorstellen. Velo Vinci uit Duffel was de eerste die met ons in zee ging. Deze speciaalzaak, met Sjef aan het roer, was nog niet echt vertrouwd met fietscoatings, maar daar kwam snel verandering in. Inmiddels zijn er al heel wat nieuwe fietsen besteld die pas de deur zullen uitgaan na het behandelen met een fietscoating. Veel van hun klanten zijn echte liefhebbers van de wielersport, maar niet allemaal van poetsen achteraf. Daar weet een  fietscoating natuurlijk raad mee.

In Mechelen is Danny van Bike Planet Sport, de twee deelnemer aan het dealernetwerk. Vanaf nu kan je er dus ook terecht voor de verschillende fietscoatings van COATED. Ze zullen je er graag adviseren om samen met jou de juiste keuze te maken. Een fietscoating zal er steeds voor zorgen dat je fiets zijn nieuwe look langer zal behouden. Bovendien is de hydrofobe werking van een coating een absolute plus. Zijn water- en vuilafstotende eigenschappen zorgen ervoor dat vuil bijna geen kans meer krijgt en dat poetsen echt veel makkelijker zal worden. Je helpt ook het milieu vooruit: minder water en minder detergenten zorgen dat een fietscoating ook ECO kan zijn.

Zo, de eerste dealers zijn een feit, in deze zaken kan je bij bestelling alvast ook een fietscoating aanschaffen. Zo word je fiets netjes afgeleverd met de gewenste coating op het frame. Hoe eenvoudig kan het leven zijn. Meer fietsen, minder poetsen... natuurlijk met een fietscoating van COATED.

 


«   »