• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Touchscreen mania

Gepubliceerd op 16 juni 2019 om 13:30

Touchscreens

In 2022 zullen er nog 3x meer touchscreens zijn in ons dagelijkse leven t.o.v. vandaag. Of je nu wil of niet, je zal ze moeten gebruiken. Denk maar eens aan het toenemende aantal zelfscankassa's in supermarkten en grootwarenhuizen. Of het bestellen van je favoriete fastfood burger. Maar ook een ticket nemen in het stadhuis of iets fotokopiëren kan niet meer zonder een touchscreen. Een kop koffie nemen in het bedrijf of de betaalautomaten gebruiken aan tankstations, ze bevatten tegenwoordig allemaal een touchscreen. 
Helaas is zo'n touchscreen een verzamelplaats voor bacteriën en microben, sommigen daarvan zelfs gevaarlijk.
Geen gebruik meer maken van toestellen die een touchscreen bevatten zal ons niet verder helpen en het zal ons dagelijks leven steeds meer gaan beperken. Naast elke touchscreen een schoonmaker zetten die na elk gebruik even alles zal reinigen is al evenmin een oplossing. Wat dan wel?


Antibacteriële coating

Sinds kort is er een revolutionaire antibacteriële coating op de markt die hiervoor toch een gepaste oplossing kan bieden. Deze coating heeft een antibacteriële werking van maar liefst 12 maand en doodt fysiek bacteriën, schimmels en microben. Het product werd in Duitsland ontwikkeld en mocht hiervoor in Berlijn vorige maand een prestigieuze Innovantion Award in ontvangst nemen.
Deze antibacteriële coating is voor alle duidelijkheid geen schoonmaakmiddel, dus af en toe je scherm zuiver maken is zeker een must. Maar de coating zorg er wel voor dat klanten en personeel veel beter beschermd zijn tegen de overdracht van bacteriën en microben. Gezien het toenemende aantal touchscreens is het dus niet onbelangrijk om deze overdracht plaatsen te behandelen met deze antibacteriële coating. 

 

Coated

Wij van Coated plaatsen deze coatings exclusief voor gans België en zorgen voor een goede opvolging, zodat uw klanten steeds de beste bescherming genieten. Deze antibacteriële coating is een lange termijn oplossing die er voor zorgt dat we met een gerust gevoel deze schermen kunnen gebruiken  op een veilige manier.
Heeft uw fitnessclub, uw supermarkt, uw favoriete fastfood restaurant of zelfs uw openbare vervoer hier nog niet over nagedacht? Dan is het hoog tijd dat u ze in contact brengt met Coated, wij doen de rest. Wellbeing first!

 


«   »