• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Coatings voor zonnepanelen

 

Meer en meer mensen plaatsen zonnepanelen. Om het hoogste rendement te halen uit je zonnepanelen heb je natuurlijk een goede portie zon nodig, maar ook een schoon paneel. Dat is niet zo evident. Eens de panelen geplaatst zijn is het helemaal niet zo makkelijk om ze nog te bereiken. Je moet er sowieso de hoogte voor in. Een andere oplossing is om een gespecialiseerde firma te laten komen die je panelen jaarlijks of tweejaarlijks komt schoonmaken. Een vuil zonnepaneel zal je al een snel een rendement verlies opleveren van 3 tot 5%.

 

Met een coating voor zonnepanelen zorg je voor een verhoogde vuil- en waterafstotendheid. U krijgt daarbij nog hulp van het Belgische klimaat, omdat een simpele regenbui nog voor extra afvoer zal zorgen omdat er zo goed als geen hechting kan plaatsvinden.

 

Een coating voor zonnepanelen wordt het best voor installatie aangebracht omdat het coaten in open lucht in ons klimaat zeer moeilijk is. Laat je installateur dus contact opnemen met COATED zodat we uw panelen met zorg en precisie kunnen behandelen, alvorens tot plaatsing over te gaan. 


Een coating voor een zonnepaneel is zeer duurzaam en zal zijn eigenschappen vele jaren behouden. 

Geef de zon dus alle kansen en laat een coating op je zonnepanelen plaatsen!

 

Neem hier contact met ons op.