• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Dealernetwerk

 

Hieronder kan u alvast de lijst vinden met alle dealers die COATED fietscoatings aanbieden.
Neem contact op met deze handelaar en hij zal u graag verder helpen.

Heeft u interesse in het aanbieden van onze fietscoatings? Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in specifieke coatings voor verschillende doeleinden. We werken samen met bedrijven die zeer kwalitatieve coatings produceren en hebben een daarin drie coatings die geoptimaliseerd zijn voor fietsen. Wij gaan steeds voor zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Want er is heel wat op de markt, maar niet alle coatings zijn van even goede kwaliteit.

Onze fietscoatings worden op de juiste manieren aangebracht, rekeninghoudend met temperatuur, luchtvochtigheid en applicatie technieken. Zo alleen kan je gaan voor een goede duurzame coating, waar men lang plezier van heeft. Wij zorgen bovendien voor degelijk onderhoudsadvies om de coating in optimale conditie te houden. 

Keuze? Wij bieden drie verschillende fietscoatings aan. Hierin ondersteunen wij de dealer door deze voldoende te informeren over de verschillen en waarom een welbepaalde coating het best is voor welk type klant. Wij voorzien bovendien promomateriaal en folders, zodat de klant ook informatie mee naar huis kan nemen. We mikken vooral op MTB's en racefietsen, maar ook voor mensen die gewoon veel fietsen is een fietscoating een ideale oplossing. Het levert immers gebruiksgemak op en een betere herverkoopwaarde achteraf. 

Fietscoatings hebben dus heel wat voordelen, ook voor uw zaak. Wil jij meer weten over fietscoatings? Neem dan met ons contact op en dan komen we vrijblijvend bij u langs. 

We sommen nog even de voordelen voor u op:

Overal gelijke prijzen, vaste tarieven.
Een mooi aanbod in het accessoire gamma
Dit is innovatie en toptechnologie, dus ook een mooie commerciële aanwinst om mee uit te pakken. 
De het aanbod in verschillende fietscoatings kan u verschillende klanten verder helpen.
Wij maken voor u reclame op onze sociale media & website als verdeler van onze fiestcoatings

Levensduur

De levensduur van een coating is van vele factoren afhankelijk, zo is er het gebruik (u rijdt elke dag of slechts een 10-tal keer per jaar) en het juiste onderhoud kunnen de levensduur van uw coating positief beïnvloeden. 

Onze coatings voor fietsen worden steeds aangebracht op nieuwe fietsen. Na een voorbehandeling worden de fietsen gecoat met een airbrush toestel, daarna worden de coatings met IR-lampen verwarmd (curing). Dit zal de duurzaamheid, gladheid en eigenschappen van de coating optimaliseren.
Bijna alle onderdelen van de fiets krijgen een coating laagje, uitzonderingen zijn natuurlijk stuur, zadel, banden, bepaalde kunststoffen en het versnellingsapparaat. Volg steeds het bijgeleverde advies om lang van deze coatings te genieten. Uw fiets zal u dankbaar zijn.

Gebruikte fiets? Enkel volledig vetvrije en gedemonteerde kaders kunnen bij ons ook van een coating voorzien worden.