• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Welkom bij Coated, de coating specialist.

Hier vind je het juiste advies voor coating toepassingen.

Let coatings make your life easier...


Onze diensten

We ondersteunen en bieden advies aan bedrijven en particulieren. Bespreken mogelijke opties en de te verwachten resultaten.

Fast forward. De coating wetenschap staat niet stil, maar evolueert razendsnel. Daarom blijven wij steeds zoeken en testen naar nog betere coatings voor nog meer toepassingen.

Een goede service is voor ons even belangrijk als een goed product. De juiste informatie, perfecte afwerking, afspraken opvolgen en onderhoudsadvies = Coated.be


"Keep on going Guy en bedankt voor de snelle service. TopšŸ‘"
V.D. Yvan uit Mechelen


Wist je dat?

De mens zich automatisch meer aangetrokken voelt tot gladde en glanzende oppervlakken? Een studie van oa. U Gent toonde aan dat onze voorkeuren daar steeds naartoe gaan. Interessante theorie dus naar je bedrijf toe. Lees er hier meer over...

 

Enkele snelle links

Antibacteriële/virale coating

Fietscoating

Glascoating

Inox / RVS coating

Kleurherstellende coating

Houtcoating


Dit is Coated

Wij zijn de coatingspecialisten van Vlaanderen en daarbuiten. Het bedrijf dat coatings inzet om oppervlakken te verbeteren.
Coatings geven materialen en oppervlakken een nieuwe extra eigenschap. Onze slogan zet die extra eigenschap dan ook extra in de verf:
Let coatings make your life easier...
Hier alvast enkele eigenschappen die we kunnen toevoegen:

Coatings zijn meestal zo goed als onzichtbaar, maar hun effecten niet.

Meer over ons ...


Recent Nieuws

17/06/2020
Coated ging aan de slag bij chef Thierry Theys van de 2 sterrenzaak Nuance in Duffel. Om een zo veilig mogelijke ervaring aan de klanten te kunnen aanbieden werden alle contactvlakken voorzien van onze Liquid Guard® antibacteriële en antivirale coating. Ook voor het personeel is dit een bijkomende bescherming.

1 applicatie: 12 maand extra veiligheid, 24/7

Aan de slag bij Viabuild!
Voor de heropstart van hun kantooractiviteiten rekende Viabuild! op de hulp van Coated voor het plaatsen van LIQUID GUARD®, antibacteriële coating.

Ook restaurants en ondernemers kiezen voor LIQUID GUARD®, dé extra bescherming voor klanten en personeel. Nu ook verkrijgbaar als DIY-kit (do-it-yourself), betaalbaar en makkelijk.


"Ik liet m'n fiets coaten bij Coated, fantastisch resultaat. Poetsen is nu kinderspel, gewoon even afspoelen: klaar!
Heel goede uitleg naar onderhoud toe en nog enkele productstalen op de koop toe. Top service!¨
Ronny V.D uit Mechelen


Coated | The Coating Company 

Coated maakt uw leven makkelijker door het aanbieden van innovatieve, revolutionaire coatings. We plaatsen op verschillende oppervlakken en volgens de gewenste eigenschap. Met een goede intake zorgen we voor het juist advies.

Nanotechnologie 'explained'
Coating is nanotechnologie. De structuur van zo'n coating is klein, z'n werking is dat niet. Om je een idee te geven van afmetingen: er zijn coatings die 100 keer dunner zijn dan de doormeter van een menselijke haar. Veelal bevatten ze ceramische deeltjes die de sterkte van de coating mee bepalen.
De elementen die men gebruikt in deze coatings, worden gerangschikt op een bepaalde manier. Je bekijkt het als een net. Soms is dat net flexibel, soms helemaal niet. Dat hangt van de toepassing af.

Meer...Customers & Partnerships: