• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Nieuw

Sinds kort plaatsen en verdelen wij 1 en 2 component industriële coatings met een kleurherstellende werking. Bovendien zijn deze industriële coatings ook op kleur verkrijgbaar, tot wel 40 RAL kleuren zijn nu reeds beschikbaar.

Hoe dikwijls kijken we niet aan tegen UV aangetaste oppervlakken? De sectionaal poort, de raamstijlen of gekleurde beplating rond een industriegebouw. Herschilderen is één oplossing, maar dan slaat UV weer snel en genadeloos toe. Door het plaatsen van een coating, al dan niet op kleur, geniet u tot 10 jaar bescherming tegen UV verkleuring. Ook op kunststoffen kan deze coating wonderen verrichten. Daarom dat we deze toepassing graag eens in de kijker zetten met enkele voorbeelden.

Regenpijp met kleurherstellende coating
Raamstijl met kleurherstellende coating
Garagedeur met kleurherstellende coating

DIY kit LIQUID GUARD®

Vanaf nu is onze LIQUID GUARD® antibacteriële coating, ook beschikbaar als DIY-kit (do-it-yourself). 
Deze kit omvat alles wat je nodig hebt om je zaak, je kantoor, je winkel extra te beschermen. Je kan er zo mee aan de slag. Een budget vriendelijke manier om meer hygiëne veiligheid te creëren. Voor je klanten, je personeel én jezelf. 
Bestel ze hier.

Inhoud doe het zelf kit
Doe het zelf kit, Liquid Guard

Nuttige info

Omdat heel wat mensen niet zo vertrouwt zijn met termen als nanotechnologie, bacteriën en virussen zie je hier alvast een voorstelling met een menselijke haar en de verhoudingen van een bacterie en een virus. Als je dan ziet dat de antibacteriële coating werkt tegen die laatste twee, dan is dat een knap staaltje van spitstechnologie. 

Verhouding haar vs bacterie vs Virus
Bacteriƫn op toetsenbord