• Coatingadvies op maat
  • DIY-kits antivirale coating
  • Kwalitatieve fietscoatings

Toepassingen

 

We staan er niet bij stil, maar op een dag komen we heel wat overdrachtsplaatsen tegen. Een overdrachtsplaats is een contactoppervlak waar we mee in aanraking komen en waar mogelijk een bacteriële organismen aanwezig zijn.

Met de opkomst van de touchscreens in steeds meer apparaten wordt het er natuurlijk niet beter op. Eten bestellen bij het fastfoodrestaurant, een drankautomaat of een fitnesstoestel. Ze zijn tegenwoordig allemaal voorzien van een touchscreen. 

Daarom dat een antibacteriële coating een belangrijke plaats zal innemen in de nabije toekomst. Tegen 2022, zal het aantal touchscreens zich nog verdrievoudigen in ons leven, dus zal er echt nood zijn aan een goede, maar ook gebruiksvriendelijke antibacteriële coating.

Antibacteriële coating

 

Wanneer correct aangebracht zorgt het zeer dunne laagje antibacteriële coating toch voor een maximaal effect. Deze antibacteriële coating zal fysiek bacteriën en microben doden en dit tot wel 12 maand lang. Bovendien heeft de antibacteriële coating nog enkele andere voordelen. Zo zal het oppervlak iets krasbestendiger worden alsook makkelijker te reinigen. Dat laatste moet je steeds wel blijven doen, want de antibacteriële coating is geen reinigingsmiddel.

Overdrachtsplaatsen

 

Je staat er best niet te lang bij stil, maar grootwarenhuizen plaatsen meer zelfscankassa's, omdat ze hiermee de personeelskost kunnen drukken, bij het openbaar vervoer worden om de zelfde reden ticketautomaten geplaatst, net als in de bioscoop. Maar dat zorgt er wel voor dat je dus veel meer in contact komt met deze overdrachtsplaatsen, of je nu wil of niet. Daarom ook zou het niet meer dan correct zijn, dat ze er ook voor zorgen om het risico zo laag mogelijk te houden. En dat kan makkelijk met onze antibacteriële coating. Het is zelfs geen grote investering en met een duurzaamheid van 12 maanden bescherming de juiste keuze.